Associació de Botiguers de Blanes Centre | 615 112 831 |

Racó del soci

22 Març 2016

CIRCULAR 2_2016: Promocions primer semestre 2016

     

PROPERES CAMPANYES

 

Us informem de les campanyes que hem previst realitzar aquest primer semestre:

 

-       Per Setmana Santa farem una campanya de publicitat de les zones d’aparcament gratuïtes de Blanes perquè els clients tinguin més facilitat per aparcar:

o   El pàrquing Saba: regalem vals de mitja hora

o   El Club de Vela: hem arribat a un acord amb ells per regalar vals d’1 hora a 1€

o   L’aparcament gratuït de l’antic pavelló: del 16 de setembre al 14 de juny.

 

-       El Blanes 12 se celebrarà el cap de setmana del 10,11 i 12 de juny. Aquest any les botigues obriran el divendres fins les 22 hores, ja que hi havia moltes queixes que de les 22 a les 24 h. la gent anava a sopar i les botigues estaven buides. El que sí es farà és el sorteig, aquest any adreçat a la gent més jove. Consisteix en un viatge de cap de setmana a Eivissa, amb entrades a la discoteca de moda. Per participar caldrà que els clients es facin un selfie a la botiga de l’ABBC on comprin i la pengin al facebook de l’associació.

 

Per poder fer bé aquesta campanya hem demanat a Promoció de la Ciutat que ens fes un curs d’INTRODUCCIÓ AL FACEBOOK. Serà un mòdul de 5 hores repartit en dos dies: els dimecres 13 i 20 d’abril de 13.30 a 16 h, amb la posibilitat de fer un segon mòdul més endavant. L’Ajuntament ens informarà per fer les inscripcions, però els que hi estigueu interessats ho heu de fer el més aviat possible perquè només hi ha 15 places i està obert a tots els establiments de Blanes.

 

-       També farem un curs de francès entre els mesos d’abril i maig, del qual us informarem més endavant.

 

-       Campanya d’inici de rebaixes: coincidint amb el primer dia d’inici de rebaixes d’estiu, el divendres 1 de juliol, hem previst fer la nit de compres i obrir fins les 24 h de la nit.

 

Esperem que aquests canvis siguin positius i estem a la vostra disposició per escoltar els comentaris i suggeriments que ens volgueu fer arribar.

 

Atentament,

LA JUNTA

15 Juny 2015

BOJOS PER LES REBAIXES: 4 i 5 de juliol_CIRCULAR 3

Després de l’experiència de l’any passat amb la “Botiga a la Fresca” del dissabte 21 de juny amb una botiga al carrer diferent i, alhora, més atractiva, aquest any volem seguir provant i per això hem decidit fer la campanya “Bojos per les rebaixes”, la intenció és la mateixa, però promocionant el primer cap de setmana de rebaixes.

 

El dissabte 4 i el diumenge 5 de juliol sortirem al carrer amb el nom de “BOJOS PER LES REBAIXES”. Volem que cada botiga sigui imaginativa i tregui el que cregui convenient per atraure l’atenció de la gent i aconseguir que es quedin al nostre centre comercial el primer cap de setmana de rebaixes. Les parades no es desplaçaran de lloc, sortiran davant de la seva façana o el més a prop posible si, per algun motiu, no es pot davant.

 

Als carrers que no siguin peatonals cal tenir en compte que s’ha de deixar espai a la vorera per passar els vianants: 1,80 m des d’on acaba la parada.

 

Igual que l’any passat no es cobrarà per participar, però cadascú posarà les seves taules i el material que cregui convenient.

 

Els que no són socis de l’ABBC i vulguin participar han d’enviar un correu a botiguers.centre@blanes.cat o trucar per telèfon al 615 112 831 i informar del nom de la botiga, el NIF i l’adreça de l’establiment abans del 23 de juny, aquest requisit és indispensable perqué l’Ajuntament no deixarà participar a les botigues que tinguin deutes pendents amb el consistori.

 

Esperem que aquesta experiència sigui positiva i serveixi per incentivar el comerç del centre de Blanes.

 

 

Atentament,

LA JUNTA

28 Abril 2015

Circular 2 2015_Blanes 12

Informació sobre el Blanes 12.

28 Abril 2015

Subvencions comerç 2015

Consulta les subvencions del 2015 per al comerç i serveis.

Associació de Botiguers de Blanes Centre

615 112 831