Associació de Botiguers de Blanes Centre | 615 112 831 |

L'Associació

L’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC) és una entitat fundada el 13 de març de 1982 que agrupa prop de 200 establiments, alguns d’ells centenaris i amb una llarga trajectòria familiar.

Anar de compres pel Comerç Blanes Centre és un plaer; una activitat divertida en un entorn amb molt d’encant i amb un servei professional i de proximitat.

Ofereix una extensa col•lecció en moda de les millors marques, bijuteria i complements, llenceria, innovacions tecnològiques, tot tipus de llibres, joguines, pastissos deliciosos, embotit i carn de qualitat, peix acabat de pescar pels pescadors de Blanes, i fruita i verdura fresca, especialització en botigues gurmet, així com una exquisida oferta de restauració on es poden degustar els tradicionals plats de la cuina catalana, una de les gastronomies més sanes del món, que es basa en una dieta Mediterrània.

Els clients de l’ABBC tenen un altre benefici: hores gratuïtes als aparcaments SABA i Brillas del centre de Blanes.

Per la seva banda, els associats obtenen molts avantatges per pertànyer a l’entitat; entre ells, l’assessorament personalitzat per l’obertura d’un establiment o els plans d’ajuda econòmica, hores d’aparcament gratuïtes, la participació en campanyes promocionals i cursos de formació, entre molts altres.
Associació de Botiguers de Blanes Centre

615 112 831