Associació de Botiguers de Blanes Centre | 615 112 831 |

Notícies

21 Agost 2015

Centenars de persones aprofiten les ofertes de la Botiga al Carrer de Blanes, que continua demà dissabte

La qualitat dels productes i els preus reduïts han estat la clau de l’èxit de la primera jornada de La Botiga al Carrer de Blanes, que continuarà demà de 9 del matí a 21 del vespre. Centenars de persones han aprofitat aquesta tarda les espectaculars rebaixes que han tret al carrer els comerciants de l’Associació de Botiguers de Blanes Centre, amb una gran diversitat de productes per a tots els gustos.

 

La roba i el calçat infantil han estat els productes que més s’han venut aquesta tarda, ja que molts pares han aprofitat per omplir els armaris dels petits per la tornada a l’escola. Per aquest motiu, també s’han adquirit moltes motxilles i complements. D’altra banda, la moda d’adult també ha tingut molta sortida, així com la bijuteria i la roba esportiva.

 

Les parades estaran obertes avui fins les 21 h del vespre i demà dissabte de 9 a 21 h, pels carrers del centre de Blanes: Ample, Raval, Mercaders, plaça Verge Maria, Muralla, Tapioles, Fornaca i Passeig de Dintre.

 

El fet que aquesta jornada de compres a l’aire lliure coincideixi amb la festa dels Copatrons de Blanes, Sant Bonós i Sant Maximià, ha fet que augmenti l’afluència de visitants.

Associació de Botiguers de Blanes Centre

615 112 831