Associació de Botiguers de Blanes Centre | 615 112 831 |

Notícies

06 Juny 2015

Dotze persones guanyen un total de 3.000 euros durant la Nit de Compres

Després d'una nit festiva en la que els comerciants del centre de Blanes van obrir de 21 a 24 hores amb activitats, promocions i descomptes, l'Associació de Botiguers de Blanes Centre va sortejar ahir 12 vals de compres de 250 euros cadascun. Els guanyadors, que havien aconseguit els tiquets del sorteig realitzant compres durant el darrer mes, podran gastar el premi durant una setmana als establiments que hi participen a la campanya.

 

"Estem molt contents, aquesta vegada el premi ha estat més repartit i, per això, ens ha tocat", comentaven alguns dels premiats. Els establiments que han entregat les butlletes guanyadores han estat: Premium (2), Dakota (2), Can Queldra (2), Can Borràs, l'Arcada, Els Sabons de l'Eva, Xacar, Nutt Store, i Saura. 

 

El grup Contrapunt Trio va animar la vetllada mentre es recollien les butlletes amb música de tots els estils. El sorteig, que va aglutinar a centenars de persones al carrer Raval, era la culminació de la Nit de Compres, que va comptar amb activitats per a totes les edats, actuacions musicals, oferta gastronòmica i hotelera a 12 euros, i descomptes comercials relacionats amb el número 12. 

 

Aquesta és una de les moltes accions que durant l'any organitza l'ABBC "per premiar la fidelitat dels clients", va explicar ahir durant el sorteig el president de l'Associació de Botiguers de Blanes Centre, Lluís Pascual, acompanyat de l'alcalde en funcions, Josep Marigó, i la regidora de Promoció de la Ciutat en funcions, Lara Torres.

 

Els guanyadors dels vals de compra són: Oriol Pinyol, Montserrat Salvà, Ester Obiols, Verónica Manzano, Nil Llorens, Dolors Farran, Cláudia Reyes, Anna Palenciano, Joel Vieta, Isabel Pacheco, Jeronima Humanes i José Reverte.

Associació de Botiguers de Blanes Centre

615 112 831