Associació de Botiguers de Blanes Centre | 615 112 831 |

Notícies

22 Maig 2017

Blanes presenta la moda primavera-estiu al BLANES OUTFITS

Amb el nom Blanes Outfits el dissabte 27 de maig l’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC) presentarà la col·lecció de roba, calçat i complements de primavera i estiu. L’objectiu és dinamitzar el centre de la localitat.

 

La festa començarà a les 19.30 h amb l’Aparadorisme en viu, on nou botigues del centre comptaran amb dos models que mostraran la roba, sabates de vestir i esportives i complements dins i fora dels seus aparadors.

 

A les 20.15 h la coordinadora del certamen recollirà als models i els portarà a la Desfilada al carrer Raval, que durarà aproximadament tres quarts d’hora (finalitzarà al voltant de les 21 h). Serà una desfilada sobre una catifa vermella amb música i una pantalla per on apareixeran imatges de la botiga.

 

Els nou establiments que desfilaran són: Can Saura, Magda G., Ernie Grober, Desigual, Metropolis, Bolsos Alemany, Dakota, Dolors Checa i Foot on Mars.

 

L’acte està patrocinat per empresa d’automòbils Àngel Blanch (Opel), qui posarà dos vehicles d’exposició al costat de la catifa vermella. També hi col·laboren la perruqueria Fedra amb el pentinat, perfumeria Júlia aporta el maquillatge i el guarniment de l’espai de la desfilada Els Sabons de l’Eva.

 

Associació de Botiguers de Blanes Centre

615 112 831