Associació de Botiguers de Blanes Centre | 615 112 831 |

Notícies

16 Agost 2016

Rematem la temporada de rebaixes el proper cap de setmana amb La Botiga al Carrer

Per liquidar els estocs de la temporada d’estiu, l’Associació de Botiguers de Blanes Centre organitza el proper cap de setmana La Botiga al Carrer. Les paradetes a peu de l’establiment comptaran amb els productes de sempre a uns preus molt rebaixats, que en alguns casos poden superar el 70%.

 

En aquesta ocasió s’han previst dos dies de venda al carrer: divendres 19 d’agost per la tarda –de 17 a 21 h- i dissabte 20 d’agost durant tot el dia -de 9 a 21 h-.

 

Les parades estaran ubicades pels carrers del centre de Blanes: Ample, Raval, Mercaders, plaça Verge Maria, Muralla, Tapioles, Fornaca i Passeig de Dintre.

 

Es posaran a la venda tot tipus de productes, tant de roba com complements i parament de la llar. També hi haurà moltes ofertes interessants de roba i calçat infantil, motxilles i material escolar per preparar la tornada a l’escola.

 

El cap de setmana de La Botiga al Carrer coincideix amb la Festa dels Copatrons de Blanes, Sant Bonós i Sant Maximià, i s’han dissenyat tot un seguit d’activitats populars per a totes les edats.

 

 

 

 

     Acte: La Botiga al Carrer

     Dies: divendres 19 d’agost de 17 a 21 h

               dissabte 20 d’agost de 9 a 21 h

     Lloc: carrers del centre de Blanes

Associació de Botiguers de Blanes Centre

615 112 831