Associació de Botiguers de Blanes Centre | 615 112 831 |

Notícies

11 Juny 2016

Valoració positiva de la Nit de Compres, entrega 2 vals de 500 € i un viatge a Eivissa

L’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC) va entregar anit els tres premis de la Festa del Blanes 12: dos vals de compra de 500 euros i un viatge a Eivissa per a dues persones durant un cap de setmana.

 

Les guanyadores dels vals de compra van ser Anna Roca, que havia adquirit la butlleta de participació a la carnisseria can Burguet, i Aurora Zarca, que havia comprat a l’Òptica Muralla. Les dues afortunades, que viuen a Blanes, van manifestar la seva alegria en rebre el premi, i van explicar que aquests diners els anava molt bé “per continuar comprant als comerços del centre”.

 

Per la seva part, Bàrbara Escobar va ser la premiada amb el viatge a Eivissa perquè va ser la que va tenir més “m’agrada” al Concurs de Selfies de la pàgina de Facebook abbcblanes, que per primer cop ha organitzat l’associació.

 

El president de l’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC), Lluís Pascual -que va dirigir l’entrega de premis acompanyat de l’alcalde de Blanes, Miquel Lupiález, i la regidora de promoció de la ciutat, Dafne Galvany- va fer una valoració molt positiva de la festa. També va agraïr la fidelitat dels clients pel gran nombre de participants que han tingut els dos concursos, i va destacar que aquestes accions serveixen per dinamitzar el comerç de la localitat; per això va recordar el lema de l’associació: “si ets de Blanes...compra a Blanes!”.

 

Els premis de les dues campanyes es van entregar després d’una Nit de Compres amb activitats als comerços i restaurants del centre, promocions i grans descomptes. 

Associació de Botiguers de Blanes Centre

615 112 831