Associació de Botiguers de Blanes Centre | 615 112 831 |

Notícies

02 Maig 2016

Vols guanyar un viatge a Eivissa?

 

1.   Posa “m’agrada” a la nostra pàgina de Facebook abbcblanes

2.   Comparteix aquesta publicació (en públic)

3.   Envia’ns un missatge amb un selfie al Facebook de l’ABBC. L’has de realitzar en una botiga o restaurant de l’associació amb un producte o un plat adquirit. Adjunta el teu nom, cognoms, edat i l’establiment on has fet la foto.

 

Pots enviar selfies fins el 10 de juny a les 21 h. El guanyador serà el que tingui més “m’agrada” el mateix dia a les 24 h i estigui a l’escenari del carrer Raval. Si no està, el premiat serà el següent més votat que estigui present. Bases complertes a ww.abbc.cat.

Les fotografies es publicaran al Facebook un cop validades per l’ABBC 

 

BASES DEL CONCURS

1. TEMA                    

Selfie des d’una botiga o restaurant de l’ABBC on surti un producte o plat adquirit.

 

2. PARTICIPANTS

Poden participar els majors de 18 anys o menors acompanyats dels pares. Per participar en aquest concurs és necessari ser fan del Facebook de l’ABBC abbcblanes, compartir la publicació de la campanya (en públic) i adquirir algun producte als establiments de l’ABBC.

 

3. OBRES

Cada participant podrà publicar un número il·limitat de fotografies. Poden ser en solitari, parella o grup, de cos sencer o d’un part del cos. No es poden presentar imatges que ja hagin participat en altres concursos. Els autors cedeixen les seves imatges a l’ABBC per a possibles usos publicitaris i es responsabilitzen que no existeixin drets de tercers o drets d’imatge. Si les imatges contenen a persones menors, cal enviar una autorització per escrit a botiguers.centre@blanes.cat.

 

4. TERMINI

El termini d’enviament de les fotografies començarà el dilluns 2 de maig de 2016 a les 8 h i finalitzarà el divendres 10 de juny de 2016 a les 21 h. Guanyarà el selfie que tingui més “m’agrada”. El resultat es farà públic el 10 de juny a les 24 h, al carrer Raval, durant la celebració del sorteig del Blanes 12.

 

5. PRESENTACIÓ DE LES FOTOS

Els participants hauran d’enviar un missatge amb les imatges al Facebook de l’ABBC abbcblanes després de fer-se fan de la pàgina i de compartir (en públic) la publicació de la campanya. Caldrà adjuntar el nom i cognoms del participant, l’edat i l’establiment on ha realitzat la fotografia.

Posteriorment, l’ABBC validarà les fotos i les penjarà al seu Facebook perquè el públic voti la que més li agradi mitjançant els “m’agrada”.

 

6. PREMI

Un cap de setmana a Eivissa per a dues persones. Inclou: vol i allotjament amb règim de mitja pensió. La data del viatge serà el cap de setmana del 16 al 18 de setembre de 2016.

 

7. JURAT

Tothom qui vulgui pot ser jurat del concurs, només cal que voti al Facebook de l’ABBC amb un “m’agrada” la fotografia de selfie que més li agradi, abans del 10 de juny a les 24h.

 

8. COMUNICACIÓ DEL GUANYADOR I ENTREGA DEL PREMI

Guanyarà el que més “m’agrada” tingui el 10 de juny de 2016 a les 24 h i estigui present a l’escenari del carrer Raval. Si no està, el guanyador serà el següent més votat que estigui present.

    

9. CONSIDERACIONS FINALS

La participació al concurs implica la total acceptació d’aquestes bases i la conformitat amb el resultat. Qualsevol dubte es pot aclarir al correu electrònic botiguers.blanes@blanes.cat o bé al telèfon 615 112 831.

Associació de Botiguers de Blanes Centre

615 112 831