Associació de Botiguers de Blanes Centre | 615 112 831 |

Notícies

26 Maig 2015

Regalem 3000 euros en vals de compra pel Blanes 12

Com a premi a la fidelitat dels seus clients, l’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC) sortejarà el divendres 5 de juny, a les 24.12 h, 3.000 euros en vals de compra, que es distribuiran en 12 premis de 250 euros cadascun.

 

El sorteig serà l’acció de cloenda de la Nit de Compres del Blanes 12 –quan els establiments obriran de 21 a 24 h- i que tindrà com a atractiu promocions especials i activitats per a totes les edats, amb jocs per a la mainada, espectacles, música en viu, menús especials i un gran nombre de sorpreses que la convertiran en una nit màgica. Per amenitzar la festa, l’ABBC oferirà l’actuació musical del grup Contrapunt Trio que –de 22 a 24 hores- animaran la vetllada amb música de tots els estils.  

 

El president de l’ABBC de Blanes, Lluís Pascual, ha explicat avui durant l’acte de presentació del Blanes 12 que “el premi s’ha repartit molt més aquest any perquè més persones puguin beneficiar-se d’ell”.

 

Els vals de participació es poden aconseguir fins el mateix dia comprant a les botigues de l'ABBC. El sorteig se celebrarà a l'escenari ubicat al carrer Raval cantonada amb el carrer Muralla de Blanes. Per participar-hi caldrà estar present i dipositar a l’urna la butlleta amb el segell del comerç. Els afortunats podran gastar el premi, abans del 14 de juny, a les botigues que participen a la promoció.

 

Per la seva banda, la regidora de Promoció de la Ciutat en funcions, Lara Torres, ha apuntat que durant el cap de setmana del 5 al 7 de juny s’organitzaran activitats per a tots els públics, que serviran per “promocionar i posicionar el municipi com a ciutat comercial, turística i cultural”.

 

D’altra banda, amb motiu del Blanes12 diversos restaurants aportaran una oferta gastronòmica a 12 € durant tot el cap de setmana. També hi haurà pernoctacions amb promocions importants i allotjaments a 12 euros, així com visites guiades.

Associació de Botiguers de Blanes Centre

615 112 831